follow Catalog firme » Casa decoratiuni » Lenjerii pat » Judetul BUZAU
  home     Lenjerii pat   Judetul BUZAU

Lenjerii pat Buzau

Obtineti cel mai bun pret pentru lenjerii pat completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
lenjerii pat hotel, lenjerii pat bumbac, lenjerii de pat pensiuni, lenjerii pat hoteluri, lenjerii pat damasc, lenjerii pat damasc satinat, lenjerii de pat damasc, lenjerii de pat (BUZAU, BUZAU)
In calitate de producator avem placerea de a va oferi o gama larga de produse textile pentru hoteluri, pensiuni si restaurante 100% cotton si polycotton (lenjerii de pat, pilote, fete de masa, servetele, naproane, prosoape, halate de baie, etc). Daca sunteti interesati de unul din produsele noastre vă rugăm să ne informaţi despre cerinţele dumneavoastră astfel încât să va putem oferi cele mai..
0767 *** ***Click aici!
lenjerii de pat, lenjerii pat bumbac (Buzau, BUZAU)
Produse Hoteliere, producem Lenjerii care se adresează diferitelor categorii de hoteluri/pensiuni și restaurante, de la cele simple până la cele de lux. Acest lucru se datorează diversității suportului textil din care putem confecționa articolele: sifon, tercot, perkal, damasc, damasc satinat. Prosoapele pentru hoteluri pe care le oferim pot avea diverse culori, de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse..
0761 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie